Σας έπιασε μια τρελή επιθυμία για γλυκό αλλά είστε σπίτι και βαριέστε να σηκωθείτε από τον καναπέ? Θέλετε σαν τρελοί παγωτό αλλά μόνο που σκέφτεστε να πάτε μέχρι το περίπτερο ζαλίζεστε; Ηρθε η συνταγή για σας φίλοι και φίλες που η τεμπελιά είναι το δεύτερο όνομα σας! Με μόνο 5-6 ευρώ και μόλις 3 (προαιρετικά 4 ) υλικά και 15' φτιάχνετε το νοστιμότερο παγωτό που έχετε φάει και έχετε να τρώτε για μέρες (αν είστε φαταούλας για 2-3 αν είστε νορμάλ 7-9)!
Εχουμε και λέμε λοιπον, τα υλικά (τα οποια θα βάλω και με εικόνες επάνω στις λεξεις για τους παντελώς άσχετους):
1. ζαχαρούχο γάλα μεσαίου μεγέθους ΝΟΥΝΟΥ
2. μια φυτικη κρέμα ζαχαροπλαστικής MEGGLE (υπάρχει και μία άλλη, πράσινη με ένα κορνέ,δεν θυμάμαι το όνομα της, κανει κι εκείνη)
3. 2 πακέτα Πτι - Μπερ
*προαιρετικο: 4. κομματακια κοβερτουρας Γιωτης ή και ΙΟΝ ή και ότι θέλετε)
Ακόμη πιο απλές οι οδηγίες:
Εχουμε και λέμε λοιπον, τα υλικά (τα οποια θα βάλω και με εικόνες επάνω στις λεξεις για τους παντελώς άσχετους):
1. ζαχαρούχο γάλα μεσαίου μεγέθους ΝΟΥΝΟΥ
2. μια φυτικη κρέμα ζαχαροπλαστικής MEGGLE (υπάρχει και μία άλλη, πράσινη με ένα κορνέ,δεν θυμάμαι το όνομα της, κανει κι εκείνη)
3. 2 πακέτα Πτι - Μπερ
*προαιρετικο: 4. κομματακια κοβερτουρας Γιωτης ή και ΙΟΝ ή και ότι θέλετε)
Ακόμη πιο απλές οι οδηγίες:
- Χτυπάς στο μίξερ την κρέμα με το γάλα για 10 λεπτά μέχρι να γίνει το μείγμα πιο σφιχτο (να μπορείς να το πάρεις με το κουτάλι).
- Ρίχνεις και τα κομματάκια κοβερτούρας αν θέλεις.
- Στρώνεις το ένα πακέτο πτι μπερ σε ένα ταψι και βάζεις από μία μεγάλη κουταλιά του μείγματος (παγωτού) επάνω στο κάθε ένα.
- Βάζεις ένα ακόμα πτι μπερ, σαν "σαντουιτς" (δείτε εδώ) πάνω από το μείγμα και τελειώσατε!
- Κατάψυξη και μετά από 2-3 ώρες απολαύστε!
Πολύ χρήσιμο ειδικά για εμάς τους κατοίκους του Amsterdam , λέγεται μάλιστα ότι η πόλη εμφανίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά υπογλυκαιμίας στην Ευρώπη...
ΑπάντησηΔιαγραφήχαρ χαρ ! Για Φαντάσου ;
Απ'οτι βλέπω διάβαζε κ άλλος μικυ μαους μικρος :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω να την κάνεις τη συνταγή και να μου πεις εντυπώσεις!